Vláknina / : chemické zloženie, metódy stanovenia, význam vo výžive /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Lutonská, Pavla (Author), Pichl, Ivan (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Príroda, 1983.
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Edícia Ministerstva poľnohospodárstva a výživy Slovenskej socialistickej republiky
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 141 s. : il.
Tagy: Pridať tag

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720091327
II.300513
Výpožičný pult Hlavná 10