Vinárstvo 1. [zv.] Technológia vína

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Farkaš, Ján 1923-1999 (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry, 1957.
Edícia:Edícia potravinárskej literatúry pre potravinársky priemysel
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 295, [1] s. : il.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01542cam a2200361 a 4500
001 000197477
005 20150411225458.0
008 011111 1957 xo e slo d
FMT
020 |a (viaz.)  |c Kčs 26,00 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo  |b rus  |b ger  |b fre 
044 |a xo  |c SK 
100 1 |a Farkaš, Ján  |d 1923-1999  |4 aut 
245 1 0 |a Vinárstvo  |n 1. [zv.]  |p Technológia vína  |c Ján Farkaš. 
246 3 0 |a Technológia vína 
260 |a Bratislava :  |b Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry,  |c 1957. 
300 |a 295, [1] s. :  |b il. 
366 |e 2.700 výtl. 
490 1 |a Edícia potravinárskej literatúry pre potravinársky priemysel 
504 |a Obsahuje bibliografiu a register 
546 |a Rezumé rus., nem. a franc. 
500 |a Ilustr. 
500 |a Tab. 
830 0 |a Edícia potravinárskej literatúry pre potravinársky priemysel 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK15  |b Sklad Pribinova 1. posch.  |3 IV.12577  |6 144357  |q 20150410  |5 2720277260  |8 20060125  |e  0000  |f 09  |s Prezenčne  |h SCKRT  |t 20141212  |u 1228  |w 000197477  |x 000010 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK15  |b Sklad Pribinova 1. posch.  |3 IV.16245  |6 155601  |q 20150410  |5 197477-20  |8 20150411  |f 09  |s Prezenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000197477  |x 000020 
a02 0 |a (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 1. posch.  |a IV.12577  |j 144357  |i 2720277260  |s Prezenčne 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 1. posch.  |a IV.16245  |j 155601  |i 197477-20  |s Prezenčne