The microbiological safety of food : proceedings of the eighth International Symposium on Food Microbiology, Reading, England September 1972 organized by the Committee on Food Microbiology and Hygiene of the International Association of Microbiological Societies /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Hobbs, Betty Constance (Editor), Christian, J. H. B. (Editor)
Format: Book
Language:English
Published: London New York : Academic Press, 1973.
Edition:1st ed.
ISBN: (viaz.)
Physical Description: 487 s.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2720260867
IV.80917
Výpožičný pult Hlavná 10