Chémia a technológia trvanlivého pečiva /
Uložené v:
Hlavný autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak |
Vydané: |
Bratislava :
Alfa,
1988
|
Vydanie: | 1. vyd. |
Edícia: | Edícia potravinárskej literatúry
|
ISBN: |
(viaz.) |
Fyzický popis: |
297 s. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 01156nam a2200265 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000212515 | ||
005 | 20061215173852.0 | ||
008 | 060420s1988 xo e sloo | ||
FMT | |||
020 | |a (viaz.) | ||
040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e AACR2 | ||
041 | 0 | |a slo | |
044 | |a xo |c SK | ||
100 | 1 | |a Dodok, Ladislav |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Chémia a technológia trvanlivého pečiva / |c Ladislav Dodok |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Bratislava : |b Alfa, |c 1988 | ||
300 | |a 297 s. | ||
440 | 0 | |a Edícia potravinárskej literatúry | |
998 | |a BK | ||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK10 |b Sklad Pribinova 2. posch. |3 II.315609 |6 772271 |q 20061204 |5 2720153270 |8 20060125 |e 0000 |f 70 |s Absenčne |h SCKRT |t 00000000 |u 0000 |w 000212515 |x 000010 | |
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK10 |b Sklad Pribinova 2. posch. |3 II.325205 |6 770627 |q 20061215 |5 B89664 |8 20061204 |e 0000 |f 70 |s Absenčne |h SCKRT |t 00000000 |u 0000 |w 000212515 |x 000020 | |
a02 | 0 | |a (viaz.) | |
090 | |g SCKHL |k Sklad Pribinova 2. posch. |a II.315609 |j 772271 |i 2720153270 |s Absenčne | ||
090 | |g SCKHL |k Sklad Pribinova 2. posch. |a II.325205 |j 770627 |i B89664 |s Absenčne |