Technológia spracovania mäsa pre 2. ročník SŠP študijného odboru potravinársky priemysel /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Altera, Jiří (Author), Alterová, Libuše (Author)
Ďalší autori: Vidrová, Viera (Translator)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Czech
Vydané: Bratislava : Alfa, 1986.
Vydanie:1. vyd
Edícia:Edícia potravinárskej literatúry
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 456 s. : obr.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01152nam a2200289 4500
001 000215624
005 20150511161955.0
008 930223s1986 xo 0 0 0 slo d
FMT
020 |a (brož.)  |c Kčs 19,00 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h cze 
044 |a xo  |c SK 
100 1 |a Altera, Jiří  |4 aut 
245 1 0 |a Technológia spracovania mäsa pre 2. ročník SŠP študijného odboru potravinársky priemysel /  |c Jiří Altera, Libuše Alterová ; z čes. orig. prel. Viera Vidrová. 
250 |a 1. vyd 
260 |a Bratislava :  |b Alfa,  |c 1986.  |e (Nitra,  |f Nitrianske tlačiarne) 
300 |a 456 s. :  |b obr. 
366 |e 400 výtl. 
490 1 |a Edícia potravinárskej literatúry 
700 1 |a Alterová, Libuše  |4 aut 
700 1 |a Vidrová, Viera  |4 trl 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.309094  |6 734505  |q 20091207  |5 2720280116  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 20140428  |u 1059  |w 000215624  |x 000010 
a02 0 |a (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.309094  |j 734505  |i 2720280116  |s Absenčne