Technológia spracovania mäsa pre 2. ročník SŠP študijného odboru potravinársky priemysel /
Uložené v:
Hlavní autori: | , |
---|---|
Ďalší autori: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak Czech |
Vydané: |
Bratislava :
Alfa,
1986.
|
Vydanie: | 1. vyd |
Edícia: | Edícia potravinárskej literatúry
|
ISBN: |
(brož.) |
Fyzický popis: |
456 s. : obr. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 01152nam a2200289 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000215624 | ||
005 | 20150511161955.0 | ||
008 | 930223s1986 xo 0 0 0 slo d | ||
FMT | |||
020 | |a (brož.) |c Kčs 19,00 | ||
040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e AACR2 | ||
041 | 1 | |a slo |h cze | |
044 | |a xo |c SK | ||
100 | 1 | |a Altera, Jiří |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Technológia spracovania mäsa pre 2. ročník SŠP študijného odboru potravinársky priemysel / |c Jiří Altera, Libuše Alterová ; z čes. orig. prel. Viera Vidrová. |
250 | |a 1. vyd | ||
260 | |a Bratislava : |b Alfa, |c 1986. |e (Nitra, |f Nitrianske tlačiarne) | ||
300 | |a 456 s. : |b obr. | ||
366 | |e 400 výtl. | ||
490 | 1 | |a Edícia potravinárskej literatúry | |
700 | 1 | |a Alterová, Libuše |4 aut | |
700 | 1 | |a Vidrová, Viera |4 trl | |
910 | |a svkkk | ||
998 | |a BK | ||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK10 |b Sklad Pribinova 2. posch. |3 II.309094 |6 734505 |q 20091207 |5 2720280116 |8 20060125 |e 0000 |f 70 |s Absenčne |h SCKRT |t 20140428 |u 1059 |w 000215624 |x 000010 | |
a02 | 0 | |a (brož.) | |
090 | |g SCKHL |k Sklad Pribinova 2. posch. |a II.309094 |j 734505 |i 2720280116 |s Absenčne |