Príručka správnej výrobnej praxe pre zariadenia spoločného stravovania /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Zajác, Peter (Author), Čapla, Jozef (Author), Golian, Jozef (Author), Zeleňáková, Lucia (Author), Vietoris, Vladimír (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Združenie HACCP Consulting : Katedra hygieny a bezpečnosti potravín, FBP, SPU, 2009.
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 9788097021481 (brož.)
Fyzický popis: 220 s. : grafy, sch., tab. ; 30 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720180025
V.224031
Výpožičný pult Hlavná 10