Slovak cooking /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Rybár, Jozef (Author)
Ďalší autori: Kállay, Martin, 1960- (Photographer), Budjačová, Eva (Translator)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Slovak
Vydané: Bratislava : Slovart, 2006
Vydanie:2nd engl. ed.
Témy:
ISBN: 8080851247 (brož.)
Fyzický popis: 64 s. : fareb. fotogr. ; 20 cm
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01331nam a2200361 a 4500
001 000236448
005 20060612083939.0
008 060425s2006 xo a e 001 0 engo
FMT
020 |a 8080851247 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a eng  |h slo 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 641  |x Kuchárstvo. Potraviny. Varené jedlá  |2 konspekt 
080 |a 641.55  |2 1997 
080 |a (083.12)  |2 1997 
100 1 |a Rybár, Jozef  |4 aut 
245 1 0 |a Slovak cooking /  |c Jozef Rybár ; [photography Martin Kállay] ; [translation Eva Budjačová] 
250 |a 2nd engl. ed. 
260 |a Bratislava :  |b Slovart,  |c 2006 
300 |a 64 s. :  |b fareb. fotogr. ;  |c 20 cm 
500 |a Fotografia na titul. strane 
500 |a Údaj o prekl. a fotogr. prevzatý z tiráže 
504 |a Register 
650 0 7 |a jedlá  |2 SVKKKPH 
655 7 |a príručky  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Kállay, Martin,  |d 1960-  |4 pht 
700 1 |a Budjačová, Eva  |4 trl 
919 |a 80-8085-124-7 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.202901  |6 975483  |q 20060425  |5 2720032864  |8 20060425  |f 70  |s Absenčne  |g 000017732  |h SCKHL  |z 200.00  |t 00000000  |u 0000  |w 000236448  |x 000010 
a02 0 |a 8080851247 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.202901  |j 975483  |i 2720032864  |s Absenčne