Abeceda přípravy dobré kávy /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Trubač, Richard (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Lucie : Atelier, 1991
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Sešity Lucie radí sv. 7
ISBN: 8023838539 (brož.)
Fyzický popis: 45 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00951nam a2200265 a 4500
001 000252139
005 20060704113241.0
008 060519s1991 xr e 000 0 czeo
FMT
020 |a 8023838539 (brož.)  |z 809003167X 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a cze 
044 |a xr  |c CZ 
245 0 0 |a Abeceda přípravy dobré kávy /  |c Richard Trubač ... [et al.] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Lucie :  |b Atelier,  |c 1991 
300 |a 45 s. 
440 0 |a Sešity Lucie radí  |v sv. 7 
700 1 |a Trubač, Richard  |4 aut 
919 |a 80-238-3853-9 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.341572  |6 828957  |q 20060519  |5 2720245411  |8 20060519  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 20130618  |u 0837  |w 000252139  |x 000010 
a02 0 |a 8023838539 (brož.) 
z02 0 |z 809003167X 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.341572  |j 828957  |i 2720245411  |s Absenčne