Technológia pre 2. a 3. ročník stredných odborných učilíšť učebný odbor kuchár-čašník so zameraním kuchár, kuchár a čašník /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Brhlík, Eduard (Author), Romaňuk, Juraj (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 2006
Edition:6. vyd.
Subjects:
ISBN: 8010009032 (brož.)
Physical Description: 580 s., [23] s. obr. príl. : fareb. fotogr., tab. ; 21 cm
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2720080695
III.203498
Výpožičný pult Hlavná 10