Technológia prípravy pokrmov 2 pre 2. ročník stredných hotelových škôl /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Netušil, Jaroslav (Author), Holas, Josef (Author), Křivánková, Eva (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Czech
Vydané: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1989
Vydanie:1. vyd.
ISBN: 8008001151 (viaz.)
Fyzický popis: 247 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01047nam a2200265 a 4500
001 000273804
005 20060923095905.0
008 060923s1989 xo e 000 0 sloo
FMT
020 |a 8008001151 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h cze 
044 |a xo  |c SK 
100 1 |a Netušil, Jaroslav  |4 aut 
245 1 0 |a Technológia prípravy pokrmov 2 pre 2. ročník stredných hotelových škôl /  |c Jaroslav Netušil, Josef Holas, Eva Křivánková 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Slovenské pedagogické nakladateľstvo,  |c 1989 
300 |a 247 s. 
700 1 |a Holas, Josef  |4 aut 
700 1 |a Křivánková, Eva  |4 aut 
919 |a 80-08-00115-1 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.152913  |6 797536  |q 20060923  |5 2720152927  |8 20060923  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 20100430  |u 0759  |w 000273804  |x 000010 
a02 0 |a 8008001151 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.152913  |j 797536  |i 2720152927  |s Absenčne