Az állati eredetű élelmiszeripari nyersanzagok minőségi kérdései, a minősítési és felvásárlási rendszer korszerűsítése : hús-, baromfi- és tejipar /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Alvincz, József, 1951- (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Hungarian
Vydané: Budapest : Agrárgazdasági Kutató Intézet, 1987
Vydanie:1. kiad.
Témy:
ISBN: 963491277X (brož.)
Fyzický popis: 67 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720883868
V.168768
Výpožičný pult Hlavná 10