Hygiena a technológia spracovania sladkovodných a morských rýb /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Pipová, Monika (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Czech
Vydané: Košice : Brno : Univerzita veterinárskeho lekárstva ; Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006
Vydanie:[1. vyd.]
Témy:
ISBN: 8080770484 (brož.)
Fyzický popis: 417 s. : fotogr., tab. ; 24 cm
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01651nam a2200433 a 4500
001 000293075
005 20070423102025.0
008 070223s2006 xo a e b 001 0 sloo
FMT
020 |a 8080770484 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo  |a cze 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 639.2/.6  |x Rybárstvo  |2 konspekt 
072 7 |a 37.016  |x Učebné osnovy. Vyučovacie predmety. Učebnice  |2 konspekt 
080 |a 639.21  |2 1997 
080 |a 639.22  |2 1997 
080 |a 613/614  |2 1997 
080 |a 614.31  |2 1997 
080 |a 663/664-021.465  |2 1997 
080 |a (075.8)  |2 1997 
245 0 0 |a Hygiena a technológia spracovania sladkovodných a morských rýb /  |c Monika Pipová a kolektív 
250 |a [1. vyd.] 
260 |a Košice :  |b Univerzita veterinárskeho lekárstva ;  |a Brno :  |b Veterinární a farmaceutická univerzita,  |c 2006 
300 |a 417 s. :  |b fotogr., tab. ;  |c 24 cm 
500 |a Čiast. text čes. 
504 |a Bibliografia s. 384-392. Register 
650 0 7 |a sladkovodné ryby  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a morské ryby  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a hygiena  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a kontrola potravín  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a kvalita potravín  |2 SVKKKPH 
655 7 |a učebnice vysokých škôl  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Pipová, Monika  |4 aut 
919 |a 80-8077-048-4 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK14  |b Sklad Pribinova prízemie  |3 IV.198874  |6 987095  |q 20070223  |5 2720099515  |8 20070223  |f 70  |s Absenčne  |g 000026185  |h SCKHL  |z 300.00  |t 20180430  |u 1101  |w 000293075  |x 000010 
a02 0 |a 8080770484 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova prízemie  |a IV.198874  |j 987095  |i 2720099515  |s Absenčne