Šurianske hlasy : okresné roľnícke noviny.

Saved in:
Bibliographic Details
New Title:Smer dediny
Previous Title:Nová dedina
Format: Journal
Published: Šurany : ONV, 1953-1957.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 00513nas a2200229 a 4500
001 000305184
003 SVKK
005 20160407104018.0
008 040709u19531957 r|p||| |0 a0
040 |a KE001  |b slo 
245 0 0 |a Šurianske hlasy :  |b okresné roľnícke noviny. 
260 |a Šurany :  |b ONV,  |c 1953-1957. 
310 |a Nepravidelne 
362 0 |a 1953-1957 
780 0 0 |t Nová dedina 
785 0 0 |t Smer dediny 
910 |a KE001  |b E.16 
998 |a SE 
OWN |a PUBLIC 
924 |a DI