Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Verčimáková, Ľudmila (Author), Netušil, Jaroslav (Author), Křivánková, Eva (Author), Holas, Josef (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 2007.
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 9788010008940 (brož.)
Fyzický popis: 192 s., [16] s. obr. príl. : fotogr. ; 30 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01442nam a22003734a 4500
001 000319944
005 20080204073910.0
008 080110s2007 xo o d p 000 0 slo d
FMT
020 |a 9788010008940 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 641  |x Kuchárstvo. Potraviny. Varené jedlá  |2 konspekt 
080 |a 641.5  |2 2001 
080 |a (075.3)  |2 2001 
245 0 0 |a Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /  |c Ľudmila Verčimáková ... [et al.]. 
246 3 4 |a Technológia prípravy pokrmov 1 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Slovenské pedagogické nakladateľstvo,  |c 2007. 
300 |a 192 s., [16] s. obr. príl. :  |b fotogr. ;  |c 30 cm. 
650 0 7 |a jedlá  |2 SVKKKPH 
651 7 |a príprava  |2 SVKKKPH 
655 7 |a učebnice stredných škôl  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Verčimáková, Ľudmila  |4 aut 
700 1 |a Netušil, Jaroslav  |4 aut 
700 1 |a Křivánková, Eva  |4 aut 
700 1 |a Holas, Josef  |4 aut 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-10-00894-0 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 V.218793  |6 995112  |q 20080110  |5 2720083921  |8 20080110  |f 70  |s Absenčne  |g 000035147  |h SCKHL  |z 200.00  |t 20220816  |u 1452  |w 000319944  |x 000010 
a02 0 |a 9788010008940 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a V.218793  |j 995112  |i 2720083921  |s Absenčne