Pečenie krok za krokom : najlepšie základné techniky a recepty pre začiatočníkov /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Melcerová, Judita (Translator)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
German
Vydané: Bratislava : Ikar, 2007.
Vydanie:[1. vyd.]
Témy:
ISBN: 9788055115511 (viaz.)
Fyzický popis: 144 s. : fotogr. ; 26 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01490nam a2200385 a 4500
001 000320483
005 20080521065057.0
008 071115s2007 xo o g 001 0 slo d
FMT
020 |a 9788055115511 (viaz.) 
041 1 |a slo  |h ger 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 641  |x Kuchárstvo. Potraviny. Varené jedlá  |2 konspekt 
080 |a 641.85  |2 2001 
080 |a (083.12)  |2 2001 
240 1 0 |a Backen step-by-step.  |l Slovensky 
245 0 0 |a Pečenie krok za krokom :  |b najlepšie základné techniky a recepty pre začiatočníkov /  |c [z nemeckého originálu preložila Judita Melcerová]. 
250 |a [1. vyd.] 
260 |a Bratislava :  |b Ikar,  |c 2007. 
300 |a 144 s. :  |b fotogr. ;  |c 26 cm. 
500 |a Preklad z nem. orig. 
500 |a Údaj o prekl. prevzatý z rubu titul. strany 
504 |a Vecný register: s. 143-144 
650 0 7 |a torty  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a múčniky  |2 SVKKKPH 
655 7 |a kuchárske recepty  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Melcerová, Judita  |4 trl 
765 0 |t Backen step-by-step. Slovensky 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-551-1551-1 
998 |a BK 
SID |a Z39  |b Z39-JIB  |c vtls009159688 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 V.218963  |6 995543  |q 20080214  |5 2720082988  |4 Strata  |8 20080214  |f 10  |s Vyradená  |g 000035706  |h SCKHL  |z 14.64  |t 20080910  |u 1807  |w 000320483  |x 000010 
a02 0 |a 9788055115511 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a V.218963  |j 995543  |i 2720082988  |4 Strata  |s Vyradená