STN EN ISO 22000 (56 0301) Systémy manažérstva bezpečnosti potravín : požiadavky na organizácie potravinárskeho reťazca (ISO 22000: 2005).
Uložené v:
Médium: | Kniha |
---|---|
Jazyk: | Slovak |
Vydané: |
Bratislava :
Slovenský ústav technickej normalizácie,
2006.
|
Fyzický popis: |
40 strán. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 01304nam a2200265 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000330097 | ||
005 | 20190912132352.0 | ||
008 | 060214s2006 e sloo | ||
FMT | |||
040 | |a KE001 |b slo | ||
084 | |a 67.020 | ||
245 | 0 | 0 | |a STN EN ISO 22000 (56 0301) Systémy manažérstva bezpečnosti potravín : |b požiadavky na organizácie potravinárskeho reťazca (ISO 22000: 2005). |
260 | |a Bratislava : |b Slovenský ústav technickej normalizácie, |c 2006. | ||
300 | |a 40 strán. | ||
500 | |a cen. sk. 13 | ||
500 | |a Dátum účinnosti opravy normy: október 2010 | ||
500 | |a Norma je nahradená normou STN EN ISO 22000 zo septembra 2019 v celom rozsahu | ||
850 | |a KE001 | ||
998 | |a NO | ||
OWN | |a PUBLIC | ||
920 | |a február 2006 | ||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK40 |b Normy Pribinova 1 |3 STN EN ISO 22000 |6 978 |q 20060214 |5 I3865 |8 20060214 |f 40 |s Normy-prez. |t 00000000 |u 0000 |w 000330097 |x 000010 | |
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK40 |b Normy Pribinova 1 |3 STN EN ISO 22000/O1 |6 4695 |q 20101019 |5 B204624 |8 20101019 |e 0000 |f 40 |s Normy-prez. |h SCKHL |t 00000000 |u 0000 |w 000330097 |x 000020 | |
090 | |g SCKHL |k Normy Pribinova 1 |a STN EN ISO 22000 |j 978 |i I3865 |s Normy-prez. | ||
090 | |g SCKHL |k Normy Pribinova 1 |a STN EN ISO 22000/O1 |j 4695 |i B204624 |s Normy-prez. |