STN EN ISO 22000 (56 0301) Systémy manažérstva bezpečnosti potravín : požiadavky na organizácie potravinárskeho reťazca (ISO 22000: 2005).

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006.
Fyzický popis: 40 strán.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01304nam a2200265 a 4500
001 000330097
005 20190912132352.0
008 060214s2006 e sloo
FMT
040 |a KE001  |b slo 
084 |a 67.020 
245 0 0 |a STN EN ISO 22000 (56 0301) Systémy manažérstva bezpečnosti potravín :  |b požiadavky na organizácie potravinárskeho reťazca (ISO 22000: 2005). 
260 |a Bratislava :  |b Slovenský ústav technickej normalizácie,  |c 2006. 
300 |a 40 strán. 
500 |a cen. sk. 13 
500 |a Dátum účinnosti opravy normy: október 2010 
500 |a Norma je nahradená normou STN EN ISO 22000 zo septembra 2019 v celom rozsahu 
850 |a KE001 
998 |a NO 
OWN |a PUBLIC 
920 |a február 2006 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK40  |b Normy Pribinova 1  |3 STN EN ISO 22000  |6 978  |q 20060214  |5 I3865  |8 20060214  |f 40  |s Normy-prez.  |t 00000000  |u 0000  |w 000330097  |x 000010 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK40  |b Normy Pribinova 1  |3 STN EN ISO 22000/O1  |6 4695  |q 20101019  |5 B204624  |8 20101019  |e  0000  |f 40  |s Normy-prez.  |h SCKHL  |t 00000000  |u 0000  |w 000330097  |x 000020 
090 |g SCKHL  |k Normy Pribinova 1  |a STN EN ISO 22000  |j 978  |i I3865  |s Normy-prez. 
090 |g SCKHL  |k Normy Pribinova 1  |a STN EN ISO 22000/O1  |j 4695  |i B204624  |s Normy-prez.