STN EN ISO 21871 (56 0093) Mikrobiológia potravín a krmív : horizontálna metóda stanovenia malého počtu predpokladaných baktérií Bacillus cereus : metóda najpravdepodobnejšieho počtu a metóda dôkazu (ISO 21871: 2006)

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006
Fyzický popis: 20 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00924nam a2200217 a 4500
001 000331694
005 20060817085838.0
008 060817s2006 e sloo
FMT
040 |a KE001  |b slo 
084 |a 07.100.30 
245 0 0 |a STN EN ISO 21871 (56 0093) Mikrobiológia potravín a krmív :  |b horizontálna metóda stanovenia malého počtu predpokladaných baktérií Bacillus cereus : metóda najpravdepodobnejšieho počtu a metóda dôkazu (ISO 21871: 2006) 
260 |a Bratislava :  |b Slovenský ústav technickej normalizácie,  |c 2006 
300 |a 20 s. 
500 |a cen. sk. 11 
850 |a KE001 
998 |a NO 
OWN |a PUBLIC 
920 |a august 2006 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK40  |b Normy Pribinova 1  |3 STN EN ISO 21871  |6 1267  |q 20060817  |5 I5462  |8 20060817  |f 40  |s Normy-prez.  |t 00000000  |u 0000  |w 000331694  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k Normy Pribinova 1  |a STN EN ISO 21871  |j 1267  |i I5462  |s Normy-prez.