STN P ISO/TS 22004: 2007 (56 0302), Systémy manažerstva bezpečnosti potravín. Návod na používanie normy ISO 22000: 2005.

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Kerekréty, Jozef (Translator)
Médium: Norma
Jazyk:Slovak
English
Vydané: Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007.
Témy:
Fyzický popis: 20 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Popis
Popis jednotky:Táto predbežná norma je určená na overenie
Spracovateľ: Jozef Kerekréty. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Dátum účinnosti opravy normy: október 2010
Norma je nahradená normou STN ISO 22004 z apríla 2016 v celom rozsahu
Fyzický popis:20 s.