Spôsob mikrobiálnej prípravy L-valínu a transformovaný mikroorganizmus /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Eggeling, Lothar (Inventor), Sahm, Hermann (Inventor)
Korporatívny autor: Forschungszentrum Jülich GmbH (Jülich, DE) (Patent holder)
Médium: Patent
Jazyk:Slovak
German
Vydané: Banská Bystrica : Úrad priemyselného vlastníctva SR, 2007.
Témy:
Fyzický popis: 13 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01006nam a2200289 a 4500
001 000335640
003 SVKKK
005 20071123133001.0
008 071123s2007 xo f j #0|| 0#slo c
FMT
013 |a 1205-2001  |b DE  |d 7.1.2002  |d 4.10.2007  |d 12.9.2007 
040 |a SVK  |b slo  |c SVK  |e AACR2 
041 1 # |a slo  |h ger 
044 |a xo  |c SK 
084 |a C12P 13/00  |2 MPT 
084 |a C12N 1/21  |2 MPT 
100 1 |a Eggeling, Lothar  |4 inv 
245 1 0 |a Spôsob mikrobiálnej prípravy L-valínu a transformovaný mikroorganizmus /  |c Eggeling Lothar. 
260 # |a Banská Bystrica :  |b Úrad priemyselného vlastníctva SR,  |c 2007. 
300 |a 13 s. 
655 7 |a patenty  |2 SVKPH 
700 1 # |a Sahm, Hermann  |4 inv 
710 2 # |a Forschungszentrum Jülich GmbH (Jülich, DE)  |4 pth 
910 |a svkkk 
998 |a PA 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK41  |b SK41  |3 285 870  |6 1629  |q 20071123  |5 I9441  |8 20071123  |f 10  |s Vyradená  |t 00000000  |u 0000  |w 000335640  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k SK41  |a 285 870  |j 1629  |i I9441  |s Vyradená