STN P ISO/TS 22003: 2007 (56 0303), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na orgány vykonávajúce audity a certifikácie systémov manažérstva bezpečnosti potravín.
Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu ISO/TS 22003: 2007
Uložené v:
Ďalší autori: | |
---|---|
Médium: | Norma |
Jazyk: | Slovak English |
Vydané: |
Bratislava :
Slovenský ústav technickej normalizácie,
2007.
|
Témy: | |
Fyzický popis: |
24 s. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 02242nam a2200409 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000336278 | ||
003 | SVKKK | ||
005 | 20160816110808.0 | ||
008 | 080117s2007 xo f u #0|| 0#slo c | ||
FMT | |||
020 | |c 380.80 SK (cen. skup. 12) | ||
040 | |a SVK |b slo |c SVK |e AACR2 | ||
041 | 1 | # | |a slo |h eng |
044 | |a xo |c SK | ||
046 | |a m |m 200712 (účin.) |n 20160401 | ||
084 | |a 67.040 |2 ICS | ||
130 | 0 | |a STN P 56 0303 (STN P ISO/TS 22003) | |
245 | 1 | 0 | |a STN P ISO/TS 22003: 2007 (56 0303), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na orgány vykonávajúce audity a certifikácie systémov manažérstva bezpečnosti potravín. |
246 | 1 | 0 | |a Systémy manažérstva bezpečnosti potravín |
246 | 1 | 0 | |a Požiadavky na orgány vykonávajúce audity a certifikácie systémov manažérstva bezpečnosti potravín |
246 | 3 | 0 | |a ISO/TS 22003: 2007 |
260 | # | |a Bratislava : |b Slovenský ústav technickej normalizácie, |c 2007. | |
300 | |a 24 s. | ||
500 | |a Spracovateľ: Jozef Kerekréty. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky | ||
500 | |a Dátum účinnosti opravy normy: október 2010 | ||
500 | |a Norma je nahradená normou STN P ISO/TS 22003 z apríla 2016 v celom rozsahu | ||
520 | 8 | |a Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu ISO/TS 22003: 2007 | |
540 | |a Normy sa podľa zákona č. 264/1999 Z. z. nesmú kopírovať | ||
655 | 7 | |a normy |2 SNKPH | |
700 | 1 | # | |a Kerekréty, Jozef |4 trl |
710 | 2 | # | |a Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) |b Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky |4 stn |
910 | |a svkkk | ||
998 | |a NO | ||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK40 |b Normy Pribinova 1 |3 STN P ISO/TS 22003 |6 2282 |q 20080117 |5 I10087 |8 20080117 |f 40 |s Normy-prez. |t 00000000 |u 0000 |w 000336278 |x 000010 | |
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK40 |b Normy Pribinova 1 |3 STN P ISO/TS 22003/O1 |6 4697 |q 20101019 |5 B204626 |8 20101019 |e 0000 |f 40 |s Normy-prez. |h SCKHL |t 00000000 |u 0000 |w 000336278 |x 000020 | |
090 | |g SCKHL |k Normy Pribinova 1 |a STN P ISO/TS 22003 |j 2282 |i I10087 |s Normy-prez. | ||
090 | |g SCKHL |k Normy Pribinova 1 |a STN P ISO/TS 22003/O1 |j 4697 |i B204626 |s Normy-prez. |