Spôsob fermentačnej výroby neproteinogénnych L-aminokyselín /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Maier, Thomas (Inventor)
Corporate Author: Wacker Chemie AG (München, DE) (Patent holder)
Format: Patent
Language:Slovak
German
Published: Banská Bystrica : Úrad priemyselného vlastníctva SR, 2008.
Subjects:
Physical Description: 11 s.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 00909nam a2200265 a 4500
001 000337695
003 SVKKK
005 20080522140059.0
008 080522s2008 xo f j #0|| 0#slo c
FMT
013 |a 1348-2001  |b DE  |d 4.4.2002  |d 7.4.2008  |d 2.4.2008 
040 |a SVK  |b slo  |c SVK  |e AACR2 
041 1 # |a slo  |h ger 
044 |a xo  |c SK 
084 |a C12P 7/00  |2 MPT 
100 1 |a Maier, Thomas  |4 inv 
245 1 0 |a Spôsob fermentačnej výroby neproteinogénnych L-aminokyselín /  |c Maier Thomas. 
260 # |a Banská Bystrica :  |b Úrad priemyselného vlastníctva SR,  |c 2008. 
300 |a 11 s. 
655 7 |a patenty  |2 SVKPH 
710 2 # |a Wacker Chemie AG (München, DE)  |4 pth 
910 |a svkkk 
998 |a PA 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK41  |b SK41  |3 286 163  |6 1922  |q 20080522  |5 I11542  |8 20080522  |f 10  |s Vyradená  |t 00000000  |u 0000  |w 000337695  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k SK41  |a 286 163  |j 1922  |i I11542  |s Vyradená