Jídlo : dějiny chuti /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Freedman, Paul H., 1949- (Editor), Kolebáčová, Radka (Translator), Roubal, Petr (Translator)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
English
Vydané: Praha : Mladá fronta, 2008.
Vydanie:1. české vyd.
Témy:
ISBN: 9788020418470 (viaz.)
Fyzický popis: 368 s. : fotogr., il. ; 27 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01723nam a2200445 a 4500
001 000340094
005 20081118104953.0
008 080819s2008 xr ao g 001 0 cze d
FMT
020 |a 9788020418470 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a cze  |h eng 
044 |a xr  |c CZ 
072 7 |a 641  |x Kuchárstvo. Potraviny. Varené jedlá  |2 konspekt 
080 |a 641/642  |2 2001 
080 |a 641/642(091)  |2 2001 
080 |a (048.8)  |2 2001 
240 1 0 |a Food: the history of taste.  |l Česky 
245 0 0 |a Jídlo :  |b dějiny chuti /  |c editor Paul Freedman ; [z anglického originálu přeložili Radka Kolebáčová a Petr Roubal]. 
250 |a 1. české vyd. 
260 |a Praha :  |b Mladá fronta,  |c 2008. 
300 |a 368 s. :  |b fotogr., il. ;  |c 27 cm. 
500 |a Preklad z ngl. orig. 
500 |a Údaj o prekl. prevzatý z rubu titul. strany 
500 |a Fotogr. na rozlož. titul. strane 
504 |a Bibliografia: s. 358-361; register: s. 363-368 
650 0 7 |a kuchárstvo  |x dejiny  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a gastronómia  |x dejiny  |2 SVKKKPH 
655 7 |a monografie  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Freedman, Paul H.,  |d 1949-  |4 edt 
700 1 |a Kolebáčová, Radka  |4 trl 
700 1 |a Roubal, Petr  |4 trl 
765 0 |t Food: the history of taste. Česky 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-204-1847-0 
998 |a BK 
SID |a Z39  |b Z39-JIB  |c nkc20081816151 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 V.220615  |6 1002072  |q 20081002  |5 2720117260  |8 20081002  |f 70  |s Absenčne  |g 000042240  |h SCKHL  |z 1259.00  |t 20231002  |u 1518  |w 000340094  |x 000010 
a02 0 |a 9788020418470 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a V.220615  |j 1002072  |i 2720117260  |s Absenčne