Čo by mal vedieť správny kuchár : [ilustrovaný sprievodca 484 základnými pomôckami, tipmi, technikami a trikmi] /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Peterson, James
Ďalší autori: Melcerová, Jana (Translator)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
English
Vydané: Bratislava : Ikar, 2009.
Vydanie:[1. vyd.]
Témy:
ISBN: 9788055118956 (brož.)
Fyzický popis: 432 s. : fotogr. ; 21 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01529nam a22003854a 4500
001 000346693
005 20090610065056.0
008 090403s2009 xo o g 001 0 slo d
FMT
020 |a 9788055118956 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h eng 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 641  |x Kuchárstvo. Potraviny. Varené jedlá  |2 konspekt 
080 |a 641/642  |2 2001 
080 |a (035)  |2 2001 
100 1 |a Peterson, James 
240 1 0 |a What's a cook to do?  |l Slovensky 
245 1 0 |a Čo by mal vedieť správny kuchár :  |b [ilustrovaný sprievodca 484 základnými pomôckami, tipmi, technikami a trikmi] /  |c James Peterson ; [z anglického originálu preložila Jana Melcerová]. 
250 |a [1. vyd.] 
260 |a Bratislava :  |b Ikar,  |c 2009. 
300 |a 432 s. :  |b fotogr. ;  |c 21 cm. 
500 |a Preklad z angl. orig. 
500 |a Údaj o prekl. prevzatý z rubu titul. strany 
504 |a Register: s. 419-432 
650 0 7 |a kuchárstvo  |2 SVKKKPH 
655 7 |a príručky  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Melcerová, Jana  |4 trl 
765 0 |t What's a cook to do? Slovensky  |a Peterson, James 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-551-1895-6 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 III.212748  |6 1006387  |q 20090403  |5 2720166011  |8 20090403  |f 70  |s Absenčne  |g 000046402  |h SCKHL  |z 24.40  |t 20220718  |u 0725  |w 000346693  |x 000010 
a02 0 |a 9788055118956 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a III.212748  |j 1006387  |i 2720166011  |s Absenčne