Spôsob získania aromatických zložiek s čerstvo zomletej kávy a aromatizovaný rozpustný kávový prášok s obsahom aromatických zložiek /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Furrer, Marc (Inventor), Gretsch, Catherine (Inventor)
Korporatívny autor: Société des Produits Nestlé S. A. (Vevey, CH) (Patent holder)
Médium: Patent
Jazyk:Slovak
German
Vydané: Banská Bystrica : Úrad priemyselného vlastníctva SR, 2009.
Témy:
Fyzický popis: 8 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01116nam a2200289 a 4500
001 000348284
003 SVKKK
005 20090520125212.0
008 090520s2009 xo f j #0|| 0#slo c
FMT
013 |a 402-2002  |b EP  |d 6.8.2002  |d 5.3.2009  |d 18.2.2009 
040 |a SVK  |b slo  |c SVK  |e AACR2 
041 1 # |a slo  |h ger 
044 |a xo  |c SK 
084 |a A23F 5/46  |2 MPT 
084 |a A23F 5/24  |2 MPT 
100 1 |a Furrer, Marc  |4 inv 
245 1 0 |a Spôsob získania aromatických zložiek s čerstvo zomletej kávy a aromatizovaný rozpustný kávový prášok s obsahom aromatických zložiek /  |c Furrer Marc. 
260 # |a Banská Bystrica :  |b Úrad priemyselného vlastníctva SR,  |c 2009. 
300 |a 8 s. 
655 7 |a patenty  |2 SVKPH 
700 1 # |a Gretsch, Catherine  |4 inv 
710 2 # |a Société des Produits Nestlé S. A. (Vevey, CH)  |4 pth 
910 |a svkkk 
998 |a PA 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK41  |b SK41  |3 286 648  |6 2407  |q 20090520  |5 B155499  |8 20090520  |e  0000  |f 10  |s Vyradená  |h SCKHL  |t 00000000  |u 0000  |w 000348284  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k SK41  |a 286 648  |j 2407  |i B155499  |s Vyradená