Handbook of spices, seasonings, and flavorings /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Raghavan, Susheela
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Boca Raton ; London ; New York : CRC Press, c2007.
Vydanie:2nd ed.
Témy:
ISBN: 9780849328428 (viaz.)
084932842X (viaz.)
Fyzický popis: 330 s., [8] s. obr. príl. : fotogr. ; 24 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01466nam a2200409 a 4500
001 000355921
005 20100222095837.0
008 060615s2007 xxuo e 001 0 eng d
FMT
020 |a 9780849328428 (viaz.) 
020 |a 084932842X (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a xxu  |c US 
072 7 |a 641  |x Kuchárstvo. Potraviny. Varené jedlá  |2 konspekt 
072 7 |a 664  |x Potravinársky priemysel  |2 konspekt 
080 |2 2001 
080 |a 641.885  |2 2001 
080 |a 664.5  |2 2001 
080 |a (048.8)  |2 2001 
100 1 |a Raghavan, Susheela 
245 1 0 |a Handbook of spices, seasonings, and flavorings /  |c Susheela Raghavan. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Boca Raton ;  |a London ;  |a New York :  |b CRC Press,  |c c2007. 
300 |a 330 s., [8] s. obr. príl. :  |b fotogr. ;  |c 24 cm. 
504 |a Bibliografia: s. 305-308; register: s. 309-330 
650 0 7 |a koreniny  |2 SVKKKPH 
655 7 |a monografie  |2 SVKKKPH 
910 |a svkkk 
919 |a 978-0-8493-2842-8 
919 |a 0-8493-2842-X 
998 |a BK 
SID |a Z39  |b Z39-JIB  |c ckx003288772 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK14  |b Sklad Pribinova prízemie  |3 IV.207304  |6 1013647  |q 20091214  |5 2720164095  |8 20091214  |f 70  |s Absenčne  |g 000053533  |h SCKHL  |z 150.70  |t 20160113  |u 1408  |w 000355921  |x 000010 
a02 0 |a 9780849328428 (viaz.) 
a02 0 |a 084932842X (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova prízemie  |a IV.207304  |j 1013647  |i 2720164095  |s Absenčne