STN EN ISO 13720: 2011 (57 5021), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie počtu predpokladaných baktérií Pseudomonas sp. (ISO 13720: 2010).
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 13720: 2010
Saved in:
| Other Authors: | |
|---|---|
| Format: | Norma |
| Language: | Slovak English |
| Published: |
Bratislava :
Slovenský ústav technickej normalizácie,
2011.
|
| Subjects: | |
| Physical Description: |
12 s. |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| Summary: | Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 13720: 2010 |
|---|---|
| Item Description: | Táto norma nahrádza STN ISO 13720 z decembra 2002 v celom rozsahu Spracovateľ: Eva Kaclíková. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky |
| Physical Description: | 12 s. |