Technológia pre 3. ročník učebného odboru cukrár /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Sládečková, Gabriela
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Expol pedagogika, 2009.
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 9788080911621 (brož.)
Fyzický popis: 168 s. : fotogr., il. ; 30 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01360nam a2200361 a 4500
001 000369907
005 20110530105439.0
008 110114s2009 xo ao d p 000 0 slo d
FMT
020 |a 9788080911621 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 663  |x Priemysel nápojov. Kvasný priemysel. Priemysel pochutín  |2 konspekt 
072 7 |a 37.016  |x Učebné osnovy. Vyučovacie predmety. Učebnice  |2 konspekt 
080 |a 663.916  |2 2001 
080 |a (075.3)  |2 2001 
100 1 |a Sládečková, Gabriela 
245 1 0 |a Technológia pre 3. ročník učebného odboru cukrár /  |c Gabriela Sládečková. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Expol pedagogika,  |c 2009. 
300 |a 168 s. :  |b fotogr., il. ;  |c 30 cm. 
504 |a Bibliografia: s. 168 
650 0 7 |a cukrárstvo  |2 SVKKKPH 
655 7 |a učebnice stredných škôl  |2 SVKKKPH 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-8091-162-1 
998 |a BK 
OWN
SID |a Z39  |b Z39-JIB  |c vtls010203555 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 V.225725  |6 1026317  |q 20110303  |5 2720228800  |8 20110303  |f 70  |s Absenčne  |g 000065986  |h SCKHL  |z 10.50  |t 20190207  |u 1035  |w 000369907  |x 000010 
a02 0 |a 9788080911621 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a V.225725  |j 1026317  |i 2720228800  |s Absenčne