Spôsob zvýšenia stability potravinového produktu /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Ahotupa, Markku (Inventor), Eckerman, Christer (Inventor), Kangas, Lauri (Inventor), Mäkelä, Sari (Inventor), Saarinen, Niina (Inventor)
Korporatívny autor: Hormos Nutraceutical OY Ltd (Turku, FI) (Patent holder)
Médium: Patent
Jazyk:Slovak
English
Vydané: Banská Bystrica : Úrad priemyselného vlastníctva SR, 2011.
Témy:
Fyzický popis: 16 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01114nam a2200325 a 4500
001 000374882
003 SVKKK
005 20110921101613.0
008 110921s2011 xo f j #0|| 0#slo c
FMT
013 |a 5010-2009  |b US  |d 5.2.2002  |d 4.8.2011  |d 25.7.2011 
040 |a SVK  |b slo  |c SVK  |e AACR2 
041 1 # |a slo  |h eng 
044 |a xo  |c SK 
084 |a A23L 1/00  |2 MPT 
100 1 |a Ahotupa, Markku  |4 inv 
245 1 0 |a Spôsob zvýšenia stability potravinového produktu /  |c Ahotupa Markku. 
260 # |a Banská Bystrica :  |b Úrad priemyselného vlastníctva SR,  |c 2011. 
300 |a 16 s. 
655 7 |a patenty  |2 SVKPH 
700 1 # |a Eckerman, Christer  |4 inv 
700 1 # |a Kangas, Lauri  |4 inv 
700 1 # |a Mäkelä, Sari  |4 inv 
700 1 # |a Saarinen, Niina  |4 inv 
710 2 # |a Hormos Nutraceutical OY Ltd (Turku, FI)  |4 pth 
910 |a svkkk 
998 |a PA 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK41  |b SK41  |3 287 749  |6 3508  |q 20110921  |5 B223103  |8 20110921  |e  0000  |f 10  |s Vyradená  |h SCKHL  |t 00000000  |u 0000  |w 000374882  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k SK41  |a 287 749  |j 3508  |i B223103  |s Vyradená