Recepty zo života. 24, Vianočná kuchárka /
Uložené v:
Hlavný autor: | |
---|---|
Ďalší autori: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak |
Vydané: |
Bratislava :
Ringier Axel Springer Slovakia, a.s,
2011.
|
Vydanie: | 1. vyd.. |
Témy: | |
ISBN: |
9788085258691 (viaz.) |
Fyzický popis: |
159 s. : fotogr. ; 24 cm. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 01595nam a22004214a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000381716 | ||
005 | 20120911074612.0 | ||
008 | 120418s2011 xo o e f 000 0 slo d | ||
FMT | |||
020 | |a 9788085258691 (viaz.) | ||
040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e AACR2 | ||
041 | 0 | |a slo | |
044 | |a xo |c SK | ||
072 | 7 | |a 641 |x Kuchárstvo. Potraviny. Varené jedlá |2 konspekt | |
080 | |a 641.55 |2 2001 | ||
080 | |a 641.566:398.33 |2 2001 | ||
080 | |a 641.85 |2 2001 | ||
080 | |a (083.12) |2 2001 | ||
245 | 0 | 0 | |a Recepty zo života. |n 24, |p Vianočná kuchárka / |c [z receptov čitateľov týždenníka Život zostavil a upravil: Ivan Štefánek ; autor fotografií: Dušan Křístek]. |
250 | |a 1. vyd.. | ||
260 | |a Bratislava : |b Ringier Axel Springer Slovakia, a.s, |c 2011. | ||
300 | |a 159 s. : |b fotogr. ; |c 24 cm. | ||
500 | |a Údaj o zost. a fotogr. prevzatý z tiráže | ||
500 | |a Zoznam receptov | ||
500 | |a Fotogr. na rozlož. titul. strane | ||
650 | 0 | 7 | |a jedlá |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a vianočné jedlá |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a múčniky |2 SVKKKPH |
655 | 7 | |a kuchárske recepty |2 SVKKKPH | |
700 | 1 | |a Štefánek, Ivan |4 com |4 adp | |
700 | 1 | |a Křístek, Dušan |4 pht | |
910 | |a svkkk | ||
919 | |a 978-80-85258-69-1 | ||
998 | |a BK | ||
OWN | |||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK2 |b Sklad Hlavná 10 prízemie |3 IV.214539 |6 1037066 |q 20120418 |5 2720251965 |8 20120418 |f 70 |s Absenčne |g 000076761 |h SCKHL |z 11.20 |t 20191203 |u 1257 |w 000381716 |x 000010 | |
a02 | 0 | |a 9788085258691 (viaz.) | |
090 | |g SCKHL |k Sklad Hlavná 10 prízemie |a IV.214539 |j 1037066 |i 2720251965 |s Absenčne |