Hygienické zásady pre prácu v potravinárstve /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Klein, Alfons (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Czech
Vydané: Bratislava : Ústav zdravotnej výchovy, 1987.
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Pomôcka prednášateľom zv. 197
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 63 s. ; 21 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01295nam a2200301 a 4500
001 000387699
005 20120627202228.0
008 061120s1987 xo e slo d
FMT
020 |a (brož.)  |c Kčs 20,00 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h cze 
044 |a xr  |c CZ 
100 1 |a Klein, Alfons.  |4 aut 
245 1 0 |a Hygienické zásady pre prácu v potravinárstve /  |c Alfons Klein. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Ústav zdravotnej výchovy,  |c 1987. 
300 |a 63 s. ;  |c 21 cm. 
490 1 |a Pomôcka prednášateľom ;  |v zv. 197 
830 0 |a Pomôcka prednášateľom  |v zv. 197 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.321359  |6 746907  |q 20120627  |5 B243318  |8 20120627  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000387699  |x 000010 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.321832  |6 749130  |q 20120627  |5 B265288  |8 20121002  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000387699  |x 000020 
a02 0 |a (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.321359  |j 746907  |i B243318  |s Absenčne 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.321832  |j 749130  |i B265288  |s Absenčne