Hygienické zásady pre prácu v potravinárstve /
Uložené v:
Hlavný autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak Czech |
Vydané: |
Bratislava :
Ústav zdravotnej výchovy,
1987.
|
Vydanie: | 1. vyd. |
Edícia: | Pomôcka prednášateľom
zv. 197 |
ISBN: |
(brož.) |
Fyzický popis: |
63 s. ; 21 cm. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 01295nam a2200301 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000387699 | ||
005 | 20120627202228.0 | ||
008 | 061120s1987 xo e slo d | ||
FMT | |||
020 | |a (brož.) |c Kčs 20,00 | ||
040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e AACR2 | ||
041 | 1 | |a slo |h cze | |
044 | |a xr |c CZ | ||
100 | 1 | |a Klein, Alfons. |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Hygienické zásady pre prácu v potravinárstve / |c Alfons Klein. |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Bratislava : |b Ústav zdravotnej výchovy, |c 1987. | ||
300 | |a 63 s. ; |c 21 cm. | ||
490 | 1 | |a Pomôcka prednášateľom ; |v zv. 197 | |
830 | 0 | |a Pomôcka prednášateľom |v zv. 197 | |
910 | |a svkkk | ||
998 | |a BK | ||
OWN | |||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK10 |b Sklad Pribinova 2. posch. |3 II.321359 |6 746907 |q 20120627 |5 B243318 |8 20120627 |e 0000 |f 70 |s Absenčne |h SCKRT |t 00000000 |u 0000 |w 000387699 |x 000010 | |
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK10 |b Sklad Pribinova 2. posch. |3 II.321832 |6 749130 |q 20120627 |5 B265288 |8 20121002 |e 0000 |f 70 |s Absenčne |h SCKRT |t 00000000 |u 0000 |w 000387699 |x 000020 | |
a02 | 0 | |a (brož.) | |
090 | |g SCKHL |k Sklad Pribinova 2. posch. |a II.321359 |j 746907 |i B243318 |s Absenčne | ||
090 | |g SCKHL |k Sklad Pribinova 2. posch. |a II.321832 |j 749130 |i B265288 |s Absenčne |