Technológia konzervárstva pre 3. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Ilčík, František, Vagunda, Josef (Author), Čurdová, Marie (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Czech
Vydané: Bratislava : Alfa, 1987.
Vydanie:2. vyd.
Edícia:Edícia potravinárskej literatúry
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 329 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01110nam a2200313 a 4500
001 000388889
005 20120703193831.0
008 040101s1987 xo slo d
FMT
020 |a (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h cze 
044 |a xo  |c SK 
100 1 |a Ilčík, František 
245 1 0 |a Technológia konzervárstva pre 3. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych /  |c František Ilčík, Josef Vagunda, Marie Čurdová. 
250 |a 2. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Alfa,  |c 1987. 
300 |a 329 s. 
490 1 |a Edícia potravinárskej literatúry 
546 |a Preklad z češ. 
700 1 |a Vagunda, Josef  |4 aut 
700 1 |a Čurdová, Marie  |4 aut 
830 0 |a Edícia potravinárskej literatúry 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.321612  |6 747986  |q 20120703  |5 B244758  |8 20120703  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000388889  |x 000010 
a02 0 |a (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.321612  |j 747986  |i B244758  |s Absenčne