Testing methods in food microbiology /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Kiss, István, 1934- (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Hungarian
Vydané: Budapest : Akadémiai Kiadó, 1984.
Vydanie:1st ed.
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 447 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00879nam a2200253 a 4500
001 000413803
005 20121223223634.0
008 040101s1984 hu e engo
FMT
020 |a (brož.)  |c Kčs 375,00 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a eng  |h hun 
044 |a hu  |c HU 
245 1 0 |a Testing methods in food microbiology /  |c edit. István Kiss. 
250 |a 1st ed. 
260 |a Budapest :  |b Akadémiai Kiadó,  |c 1984. 
300 |a 447 s. 
700 1 |a Kiss, István,  |d 1934-  |4 edt 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK14  |b Sklad Pribinova prízemie  |3 IV.126913  |6 706321  |q 20121223  |5 2720577572  |8 20121223  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 20190904  |u 1816  |w 000413803  |x 000010 
a02 0 |a (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova prízemie  |a IV.126913  |j 706321  |i 2720577572  |s Absenčne