Umenie vychutnať si život, alebo, Fyziológia chuti : úvahy o chuti, o pôžitku z jedla a iných blízkych pôžitkoch : dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížským gastronómom /
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | , |
Format: | Book |
Language: | Slovak French |
Published: |
Bratislava :
Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá,
c2012.
|
Edition: | 1. vyd. |
Subjects: | |
ISBN: |
9788010020171 (viaz.) |
Physical Description: |
222 s. : il. ; 24 cm. |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 02314cam a2200517 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000417209 | ||
005 | 20130815105704.0 | ||
008 | 121228s2012 xo a e 000 0 slo d | ||
FMT | |||
020 | |a 9788010020171 (viaz.) | ||
040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e AACR2 | ||
041 | 1 | |a slo |h fre | |
044 | |a xo |c SK | ||
072 | 7 | |a 641 |x Kuchárstvo. Potraviny. Varené jedlá |2 konspekt | |
080 | |a 641/642 |2 2001 | ||
080 | |a 612.87 |2 2001 | ||
080 | |a 613.2 |2 2001 | ||
080 | |a (0:82-4) |2 2001 | ||
100 | 1 | |a Brillat-Savarin, Jean Anthelme, |d 1755-1826 | |
240 | 1 | 0 | |a Physiologie du gout ou Méditations de gastronomie transcendante. |l Slovensky |
245 | 1 | 0 | |a Umenie vychutnať si život, alebo, Fyziológia chuti : |b úvahy o chuti, o pôžitku z jedla a iných blízkych pôžitkoch : dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížským gastronómom / |c Jean Anthelme Brillat-Savarin ; [z francúzštiny preložila, upravila, zostavila a poznámky napísala Mária Marta Gálová ; verše prebásnil Štefan Moravčík ; ilustrácie Bystrík Vančo]. |
246 | 3 | 0 | |a Fyziológia chuti |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Bratislava : |b Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, |c c2012. | ||
300 | |a 222 s. : |b il. ; |c 24 cm. | ||
500 | |a Preklad z franc. orig. | ||
500 | |a Údaj o prekl. prevzatý z rubu titul. strany | ||
500 | |a Poznámky a vysvetlivky | ||
500 | |a Celkovo 2. vyd. | ||
650 | 0 | 7 | |a chuť |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a požívatiny |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a gastronómia |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a stravovanie |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a jedlá |2 SVKKKPH |
655 | 7 | |a úvahy |2 SVKKKPH | |
700 | 1 | |a Gálová, Mária Marta |4 trl |4 com |4 oth | |
700 | 1 | |a Moravčík, Štefan, |d 1943- |4 oth | |
700 | 1 | |a Vančo, Bystrík, |d 1975- |4 ill | |
765 | 0 | |t Physiologie du gout ou Méditations de gastronomie transcendante. Slovensky |a Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 | |
910 | |a svkkk | ||
919 | |a 978-80-10-0217-1 | ||
998 | |a BK | ||
OWN | |||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK2 |b Sklad Hlavná 10 prízemie |3 IV.217221 |6 1044767 |q 20130318 |5 2720269730 |8 20130318 |f 70 |s Absenčne |g 000084634 |h SCKHL |z 10.20 |t 20250407 |u 1126 |w 000417209 |x 000010 | |
a02 | 0 | |a 9788010020171 (viaz.) | |
090 | |g SCKHL |k Sklad Hlavná 10 prízemie |a IV.217221 |j 1044767 |i 2720269730 |s Absenčne |