Umenie vychutnať si život, alebo, Fyziológia chuti : úvahy o chuti, o pôžitku z jedla a iných blízkych pôžitkoch : dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížským gastronómom /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826
Ďalší autori: Gálová, Mária Marta (Translator, Compiler), Vančo, Bystrík, 1975- (Illustrator)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
French
Vydané: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, c2012.
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 9788010020171 (viaz.)
Fyzický popis: 222 s. : il. ; 24 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 02314cam a2200517 a 4500
001 000417209
005 20130815105704.0
008 121228s2012 xo a e 000 0 slo d
FMT
020 |a 9788010020171 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h fre 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 641  |x Kuchárstvo. Potraviny. Varené jedlá  |2 konspekt 
080 |a 641/642  |2 2001 
080 |a 612.87  |2 2001 
080 |a 613.2  |2 2001 
080 |a (0:82-4)  |2 2001 
100 1 |a Brillat-Savarin, Jean Anthelme,  |d 1755-1826 
240 1 0 |a Physiologie du gout ou Méditations de gastronomie transcendante.  |l Slovensky 
245 1 0 |a Umenie vychutnať si život, alebo, Fyziológia chuti :  |b úvahy o chuti, o pôžitku z jedla a iných blízkych pôžitkoch : dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížským gastronómom /  |c Jean Anthelme Brillat-Savarin ; [z francúzštiny preložila, upravila, zostavila a poznámky napísala Mária Marta Gálová ; verše prebásnil Štefan Moravčík ; ilustrácie Bystrík Vančo]. 
246 3 0 |a Fyziológia chuti 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá,  |c c2012. 
300 |a 222 s. :  |b il. ;  |c 24 cm. 
500 |a Preklad z franc. orig. 
500 |a Údaj o prekl. prevzatý z rubu titul. strany 
500 |a Poznámky a vysvetlivky 
500 |a Celkovo 2. vyd. 
650 0 7 |a chuť  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a požívatiny  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a gastronómia  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a stravovanie  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a jedlá  |2 SVKKKPH 
655 7 |a úvahy  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Gálová, Mária Marta  |4 trl  |4 com  |4 oth 
700 1 |a Moravčík, Štefan,  |d 1943-  |4 oth 
700 1 |a Vančo, Bystrík,  |d 1975-  |4 ill 
765 0 |t Physiologie du gout ou Méditations de gastronomie transcendante. Slovensky  |a Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-10-0217-1 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 IV.217221  |6 1044767  |q 20130318  |5 2720269730  |8 20130318  |f 70  |s Absenčne  |g 000084634  |h SCKHL  |z 10.20  |t 20250407  |u 1126  |w 000417209  |x 000010 
a02 0 |a 9788010020171 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a IV.217221  |j 1044767  |i 2720269730  |s Absenčne