Úvod do potravinárskej mykológie : kĺúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Tančinová, Dana (Author), Mašková, Zuzana (Author), Felšöciová, Soňa (Author), Dovičičová, Mária (Author), Barboráková, Zuzana (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012.
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 9788055207537 (brož.)
Fyzický popis: 286 s. : fotogr., il., tab. ; 24 cm.
Tagy: Pridať tag

Popis
Popis jednotky:Slovník
Fyzický popis:286 s. : fotogr., il., tab. ; 24 cm.
Užívatelia:Učeb. je predovšet. určená študent. predmetu potravinár. mykológia, ale i prac. v laborat. pracujúcich s vláknitými mikroskop. hubami, ako i ďalším záujemcom o mykológiu
Bibliografia:Skratky: s. 267-268; bibliografia: s. 275-286
ISBN:9788055207537 (brož.)