Úvod do potravinárskej mykológie : kĺúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb /
Uložené v:
Hlavní autori: | , , , , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak |
Vydané: |
Nitra :
Slovenská poľnohospodárska univerzita,
2012.
|
Vydanie: | 1. vyd. |
Témy: | |
ISBN: |
9788055207537 (brož.) |
Fyzický popis: |
286 s. : fotogr., il., tab. ; 24 cm. |
Tagy: | Pridať tag |
Titul je dostupný aj v ... 

Popis jednotky: | Slovník |
---|---|
Fyzický popis: | 286 s. : fotogr., il., tab. ; 24 cm. |
Užívatelia: | Učeb. je predovšet. určená študent. predmetu potravinár. mykológia, ale i prac. v laborat. pracujúcich s vláknitými mikroskop. hubami, ako i ďalším záujemcom o mykológiu |
Bibliografia: | Skratky: s. 267-268; bibliografia: s. 275-286 |
ISBN: | 9788055207537 (brož.) |