Úvod do potravinárskej mykológie : kĺúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb /
Uložené v:
Hlavní autori: | , , , , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak |
Vydané: |
Nitra :
Slovenská poľnohospodárska univerzita,
2012.
|
Vydanie: | 1. vyd. |
Témy: | |
ISBN: |
9788055207537 (brož.) |
Fyzický popis: |
286 s. : fotogr., il., tab. ; 24 cm. |
Tagy: | Pridať tag |
Titul je dostupný aj v ... 

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme
Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej
Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií:
0
Status | Požičané do | Čiarový kód Signatúra |
Umiestnenie | Popis Zoradiť podľa |
Poznámky |
---|---|---|---|---|---|
Absenčne Požiadavka |
2720294426 IV.217656 |
Výpožičný pult Hlavná 10 |