Úvod do potravinárskej mykológie : kĺúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Tančinová, Dana (Author), Mašková, Zuzana (Author), Felšöciová, Soňa (Author), Dovičičová, Mária (Author), Barboráková, Zuzana (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012.
Edition:1. vyd.
Subjects:
ISBN: 9788055207537 (brož.)
Physical Description: 286 s. : fotogr., il., tab. ; 24 cm.
Tags: Add Tag

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2720294426
IV.217656
Výpožičný pult Hlavná 10