The Oxford handbook of food history /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Pilcher, Jeffrey M., 1965- (Editor)
Format: Book
Language:English
Published: Oxford : Oxford University Press, c2012.
Edition:[1st ed.]
Series:Oxford handbooks
Subjects:
ISBN: 9780199729937 (viaz.)
Physical Description: xxviii, 508 s. ; 25 cm.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 01403cam a2200409 a 4500
001 000419543
005 20131113125738.0
008 130115s2012 xxk e 001 0 eng d
FMT
020 |a 9780199729937 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a xxk 
072 7 |a 641  |x Kuchárstvo. Potraviny. Varené jedlá  |2 konspekt 
080 |a 641/642  |2 2001 
080 |a 316.74:641.5  |2 2001 
080 |a (048.8)  |2 2001 
245 0 4 |a The Oxford handbook of food history /  |c edited by Jeffrey M. Pilcher. 
246 3 0 |a Food history 
250 |a [1st ed.] 
260 |a Oxford :  |b Oxford University Press,  |c c2012. 
300 |a xxviii, 508 s. ;  |c 25 cm. 
490 1 |a Oxford handbooks 
500 |a Poznámky 
504 |a Bibl. odkazy; register: s. [499]-508 
650 0 7 |a jedlo  |x dejiny  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a sociológia jedla  |2 SVKKKPH 
655 7 |a monografie  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Pilcher, Jeffrey M.,  |d 1965-  |4 edt 
830 0 |a Oxford handbooks 
910 |a svkkk 
919 |a 978-0-19-972993-7 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 V.230103  |6 1046872  |q 20130529  |5 2720289216  |8 20130529  |f 70  |s Absenčne  |g 000086604  |h SCKHL  |z 144.21  |t 20221109  |u 1516  |w 000419543  |x 000010 
a02 0 |a 9780199729937 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a V.230103  |j 1046872  |i 2720289216  |s Absenčne