A dictionary of food and nutrition /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Bender, David A.
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Oxford : University Press, 2005.
Vydanie:2nd ed.
Témy:
ISBN: 9780198609612 (brož.)
0198609612 (brož.)
Fyzický popis: 583 s. : il. ; 18 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01410nam a22004334a 4500
001 000435208
005 20131202150813.0
008 130916s2005 xxka e d 000 0 eng d
FMT
020 |a 9780198609612 (brož.) 
020 |a 0198609612 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a xxk  |c GB 
072 7 |a 614  |x Verejné zdravie a hygiena  |2 konspekt 
080 |a 614  |2 2001 
080 |a 613.2  |2 2001 
080 |a 81`374.2  |2 2001 
080 |a (038)81  |2 2001 
100 1 |a Bender, David A. 
245 1 2 |a A dictionary of food and nutrition /  |c David A. Bender. 
246 3 3 |a Food and nutrition 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Oxford :  |b University Press,  |c 2005. 
300 |a 583 s. :  |b il. ;  |c 18 cm. 
500 |a 1st published 1995 
650 0 7 |a jedlo  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a výživa  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a výkladové slovníky  |2 SVKKKPH 
655 7 |a jazykové slovníky  |2 SVKKKPH 
910 |a svkkk 
919 |a 978-0-19-860961-2 
919 |a 0-19-860961-2 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 I.81329  |6 1049086  |q 20130916  |5 2720291713  |8 20130916  |f 70  |s Absenčne  |g 000089102  |h SCKBC  |z 19.09  |t 00000000  |u 0000  |w 000435208  |x 000010 
a02 0 |a 9780198609612 (brož.) 
a02 0 |a 0198609612 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a I.81329  |j 1049086  |i 2720291713  |s Absenčne