Vlastnosti a význam bordeauxskej smiešaniny /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Kříž, Karol (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenská ovocinárska spoločnosť, [pred r. 1939].
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Knižnica Slovenskej ovocinárskej spoločnosti zv. 29
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 29 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01006nam a2200277 a 4500
001 000436472
005 20130923195200.0
008 010701s1939 xo slo d
FMT
020 |a (viaz.)  |c Kčs 3,00 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
100 1 |a Kříž, Karol  |4 aut 
245 1 0 |a Vlastnosti a význam bordeauxskej smiešaniny /  |c Karol Kříž. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Slovenská ovocinárska spoločnosť,  |c [pred r. 1939]. 
300 |a 29 s. 
490 0 |a Knižnica Slovenskej ovocinárskej spoločnosti  |v zv. 29 
830 0 |a Knižnica Slovenskej ovocinárskej spoločnosti  |v zv. 29 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK1  |b Sklad Hlavná 10 suterén  |3 I.25318  |6 278746  |q 20130923  |5 2720418275  |8 20130923  |f 09  |s Prezenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000436472  |x 000010 
a02 0 |a (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 suterén  |a I.25318  |j 278746  |i 2720418275  |s Prezenčne