STN P ISO/TS 22002-2: 2014 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 2 Stravovacie služby
Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu ISO/TS 22002-2: 2013
Uložené v:
Ďalší autori: | |
---|---|
Médium: | Norma |
Jazyk: | Slovak English |
Vydané: |
Bratislava :
Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR,
2014.
|
Témy: | |
Fyzický popis: |
24 strán. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Zhrnutie: | Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu ISO/TS 22002-2: 2013 Táto predbežná norma je určená na overenie |
---|---|
Popis jednotky: | Spracovateľ: Jozef Kerekréty. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky Dátum účinnosti opravy normy: október 2019 |
Fyzický popis: | 24 strán. |