Health safety aspects of foodstuffs /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Fikselová, Martina, Mellen, Martin (Author), Marcinčák, Slavomír (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Nitra : Slovak University of Agriculture, 2014.
Vydanie:1st ed.
Témy:
ISBN: 9788055211633 (brož.)
Fyzický popis: 113 s. : tab. ; 29 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01684nam a22004695a 4500
001 000453519
005 20140925105859.0
008 140509s2014 xo l f p 000 0 eng d
FMT
020 |a 9788055211633 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 613  |x Hygiena. Ľudské zdravie  |2 konspekt 
072 7 |a 664  |x Potravinársky priemysel  |2 konspekt 
072 7 |a 37.016  |x Učebné osnovy. Vyučovacie predmety. Učebnice  |2 konspekt 
080 |a 614  |2 2001 
080 |a 614.31  |2 2001 
080 |a 614.31:663/664  |2 2001 
080 |a 663/664  |2 2001 
080 |a (075.8)  |2 2001 
100 1 |a Fikselová, Martina 
245 1 0 |a Health safety aspects of foodstuffs /  |c Martina Fikselová, Martin Mellen, Slavomír Marcinčák. 
250 |a 1st ed. 
260 |a Nitra :  |b Slovak University of Agriculture,  |c 2014. 
300 |a 113 s. :  |b tab. ;  |c 29 cm. 
366 |e 70 výtl. 
504 |a Bibliografia: s. 109-113 
650 0 7 |a verejné zdravie  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a hygiena potravín  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a bezpečnosť potravín  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a potraviny  |2 SVKKKPH 
655 7 |a učebnice vysokých škôl  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Mellen, Martin  |4 aut 
700 1 |a Marcinčák, Slavomír  |4 aut 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-552-1163-3 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 V.232041  |6 1056378  |q 20140612  |5 2720328853  |8 20140612  |f 70  |s Absenčne  |g 000095930  |h SCKHL  |z 7.85  |t 20150227  |u 1337  |w 000453519  |x 000010 
a02 0 |a 9788055211633 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a V.232041  |j 1056378  |i 2720328853  |s Absenčne