Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Gara, Karol, Máziková, Daniela (Author), Gogová, Jaroslava (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Expol pedagogika, 2014.
Edition:2. vyd.
Subjects:
ISBN: 9788080913496 (brož.)
Physical Description: 88 s. : fotogr., il., sch., tab. ; 30 cm.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 01633nam a2200433 a 4500
001 000461839
005 20150911125136.0
008 150311s2014 xo alo d p 000 0 slo d
FMT
020 |a 9788080913496 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 641  |x Kuchárstvo. Potraviny. Varené jedlá  |2 konspekt 
072 7 |a 37.016  |x Učebné osnovy. Vyučovacie predmety. Učebnice  |2 konspekt 
080 |a 641/642  |2 2001 
080 |a 663/664  |2 2001 
080 |a (075.3)  |2 2001 
100 1 |a Gara, Karol 
245 1 0 |a Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár /  |c Karol Gara, Daniela Máziková, Jaroslava Gogová. 
250 |a 2. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Expol pedagogika,  |c 2014. 
300 |a 88 s. :  |b fotogr., il., sch., tab. ;  |c 30 cm. 
500 |a Slovník 
504 |a Bibliografia: s. 87 
521 8 |a Učebnica pre učeb. odb. 64444 2 čašník, servírka a 6489 2 hostinský 
650 0 7 |a kuchárstvo  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a varenie  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a potravinárska technológia  |2 SVKKKPH 
655 7 |a učebnice stredných škôl  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Máziková, Daniela  |4 aut 
700 1 |a Gogová, Jaroslava  |4 aut 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-8091-349-6 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 V.233271  |6 1063309  |q 20150324  |5 2720330411  |8 20150324  |f 70  |s Absenčne  |g 000102792  |h SCKHL  |z 8.80  |t 20190626  |u 1451  |w 000461839  |x 000010 
a02 0 |a 9788080913496 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a V.233271  |j 1063309  |i 2720330411  |s Absenčne