Die schärfsten Gerichte der tatarischen Küche / : Roman /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Bronsky, Alina, 1978- (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:German
Vydané: Köln : Kiepenheuer & Witsch, 2010.
Vydanie:3. Auflage
ISBN: 9783462042351 (gebund.)
Fyzický popis: 317 S. ; 21 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Výp. 4 týždne  Požiadavka 2720123174
830-3 BRO
Nemecká knižnica
Polička 25 - Beletria