Grundzüge der Lebensmittelchemie /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Heimann, Werner (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:German
Vydané: Dresden : Verlag Theodor Steinkopff, 1969.
Vydanie:1. Aufl.
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 610 s. : il.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00891cam a2200265 a 4500
001 000484380
005 20150626224538.0
008 950805s1969 gw e ger d
FMT
020 |a (viaz.)  |c Kčs 140,00 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a ger 
044 |a gw  |c DE 
100 1 |a Heimann, Werner  |4 aut 
245 1 0 |a Grundzüge der Lebensmittelchemie /  |c von Werner Heimann. 
250 |a 1. Aufl. 
260 |a Dresden :  |b Verlag Theodor Steinkopff,  |c 1969. 
300 |a 610 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografiu a register 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK15  |b Sklad Pribinova 1. posch.  |3 IV.63088  |6 432971  |q 20150626  |5 484380-10  |8 20150626  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000484380  |x 000010 
a02 0 |a (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 1. posch.  |a IV.63088  |j 432971  |i 484380-10  |s Absenčne