The Amino Acid Composition of Proteins and Foods. Analytical Methods and Results /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Block, Richard J. (Author), Bolling, Diana (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Springfield : Thomas, 1951.
Vydanie:2nd edition
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 576 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00958nam a2200265 4500
001 000486647
005 20150726102421.0
008 001121 1951 xxu e eng d
FMT
020 |a (viaz.)  |c Kčs 168,46 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a xxu  |c US 
100 1 |a Block, Richard J.  |4 aut 
245 1 4 |a The Amino Acid Composition of Proteins and Foods. Analytical Methods and Results /  |c Richard J. Block, Diana Bolling. 
250 |a 2nd edition 
260 |a Springfield :  |b Thomas,  |c 1951. 
300 |a 576 s. 
700 1 |a Bolling, Diana  |4 aut 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK15  |b Sklad Pribinova 1. posch.  |3 IV.10553  |6 118021  |q 20150726  |5 2720429393  |8 20150726  |e  0000  |f 09  |s Prezenčne  |h SCKRT  |t 20190904  |u 1817  |w 000486647  |x 000010 
a02 0 |a (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 1. posch.  |a IV.10553  |j 118021  |i 2720429393  |s Prezenčne