Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Verčimáková, Ľudmila
Ďalší autori: Kostroň, Ivan, 1951- (Illustrator), Verčimák, Peter (Illustrator), Vajcík, Róbert (Illustrator)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2015.
Vydanie:3. upr. a dopl. vyd.
Témy:
ISBN: 9788010027866 (brož.)
Fyzický popis: 174 s. : fotogr., il. ; 30 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Popis
Popis jednotky:Autori pôvodných textov: Jaroslav Netušil, Eva Křivánková, Josef Holas
Údaj o il. a fotogr. prevzatý z rubu titul. strany
Fyzický popis:174 s. : fotogr., il. ; 30 cm.
Bibliografia:Bibliografia: s. 174
ISBN:9788010027866 (brož.)