Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | , , |
Format: | Book |
Language: | Slovak |
Published: |
Bratislava :
Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá,
2015.
|
Edition: | 3. upr. a dopl. vyd. |
Subjects: | |
ISBN: |
9788010027866 (brož.) |
Physical Description: |
174 s. : fotogr., il. ; 30 cm. |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Item Description: | Autori pôvodných textov: Jaroslav Netušil, Eva Křivánková, Josef Holas Údaj o il. a fotogr. prevzatý z rubu titul. strany |
---|---|
Physical Description: | 174 s. : fotogr., il. ; 30 cm. |
Bibliography: | Bibliografia: s. 174 |
ISBN: | 9788010027866 (brož.) |