Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Verčimáková, Ľudmila
Ďalší autori: Kostroň, Ivan, 1951- (Illustrator), Verčimák, Peter (Illustrator), Vajcík, Róbert (Illustrator)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2015.
Vydanie:3. upr. a dopl. vyd.
Témy:
ISBN: 9788010027866 (brož.)
Fyzický popis: 174 s. : fotogr., il. ; 30 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720335668
V.233768
Výpožičný pult Hlavná 10