Základy cukrovarnictví : vysokoškolská učebnice. 4. díl, Výroba rafinovaného cukru /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Číž, Karel, Valter, Vladimír (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1967.
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Redakce potravinárskeho průmyslu
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 479 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 489015-10
IV.58766
Výpožičný pult Hlavná 10